Klachten over Lidl

De van oorsprong Duitse supermarktketen Lidl staat bekend om haar lage prijzen. Lidl voorziet u niet alleen van de dagelijkse boodschappen maar ook van... Lees meer >

99% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 in Supermarkten

99%
1045 klachten gemeld
0 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
1040 klachten opgelost
6.4 /10
1054 stemmen
1054

30+kaas

Klacht van op 10 januari 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Ik koop al enige tijd de belegen 30+ kaas van de lidl. (Plakken) de smaak is super en de prijs ook.maar wat ik iedere keer weer heb is dat de plakken teveel aan elkaar kleven als het ware waardoor als... Lees meer

Compliment van R.janze op 17 maart 2019 over Lidl

Ik ga hiermee akkoord mee .
Maar er moet wel goed opgelet worden met vakken vullen.

9

Compliment van Jacqueline1971 op 17 maart 2019 over Lidl

Fijn te weten dat klachten serieus genomen worden en dat er naar een oplossing word gekeken.

10

Compliment van TessaSpraakman op 15 maart 2019 over Lidl

Eindelijk iemand die even meedacht!

7

Compliment van Paul Barel op 13 maart 2019 over Lidl

Ondanks dat ik de tegoedbon nog niet heb gezien ben ik tevreden met de geboden oplossing.
Groet Paul.

9

Compliment van tinekeblom op 11 maart 2019 over Lidl

Wanneer krijg ik de waardebon? verder vind ik het netjes opgelost

8

Compliment van Sha1887 op 04 maart 2019 over Lidl

Inmiddels reactie ontvangen en ga akkoord met de aangeboden oplossing.

8

Compliment van mevrouw Vd Langenberg op 11 maart 2019 over Lidl

bedankt voor jullie snelle en nette reactie. de kindjes zijn blij, dus dan ben ik het ook

10

Compliment van PG H H op 13 maart 2019 over Lidl

Uiteindelijk correct opgelost.

10

Compliment van Ronny Van Driessche op 20 februari 2019 over Lidl

Woon in Diksmuide ! Dus is de Lidl in Diksmuide !!!

10

Compliment van Santvoort1960 op 15 februari 2019 over Lidl

Prima, wil niet dat het weer voorkomt. Ook niet bij andere klanten. Mag niet kunnen.

9

Compliment van Matthijs876 op 14 februari 2019 over Lidl

Er is zojuist contact met mij opgenomen door de manager van het Lidl filiaal. Deze heeft mij bedankt voor mijn klacht en heeft uitgelegd wat ze gaan doen om te verbeteren. Zeer nette afhandeling van mijn klacht.

10

Compliment van Mijnklacht.nl op 25 februari 2019 over Lidl

Lidl nam snel contact met mij op. Bij het opnemen van de gegevens van de doos vaatwastabletten, bleken deze over de datum te zijn.
Mogelijk is dat de oorzaak geweest dat deze niet meer krachtig genoeg waren om de thee aanslag te verwijderen.
Klacht opgelost

9

Compliment van R.van Schie op 09 februari 2019 over Lidl

Zeer snel en adequaat gereageerd!

9

Compliment van Dennisdr op 08 februari 2019 over Lidl

Dit is heel coulant. Kan prima goed mee leven. Hartelijk dank!.

10

Compliment van Ferry48 op 09 februari 2019 over Lidl

Snel en klantvriendelijk opgelost

10

Compliment van roblk op 27 februari 2019 over Lidl

De vlotte reactie is helemaal OK. De tegoedbon eveneens. Jammer krijg ik niet te horen wat ermee is gedaan. Kortom prima afgehandeld.

9

Compliment van Kbrie op 28 januari 2019 over Lidl

Een zeer snelle reactie, wacht wel af of de oplossing ook uitvoerbaar blijkt te zijn. Dank voor de waardebon.

8