Klacht: Pakket verwisseld

R.Hilhorst op 05 maart 2024 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ons pakket is verwisseld met het pakket van onze buren. Het pakket van onze buren staat in Spanje waar ons pakket eigenlijk had moeten staan. Ons pakket staat in het distributiecentrum van UPS. Hier is geen beweging in te krijgen. Vanaf ongeveer 7 januari aan het bellen met UPS maar er gebeurt niets. De mensen aan de telefoon kunnen mij niet verder helpen en ook hun leidinggevende krijg ik niet aan de lijn.
UPS geeft aan dat onze buren het maar moeten regelen. Dus UPS maakt de fout en ik moet bij onze buren zijn. Dat kan gewoon niet waar zijn. Het gaat over een pakket van 20.000 euro. Claim opgestart maar die wordt gestopt want er is toch een pakket aangekomen. Dat klopt ook maar dat is alleen van onze buren.
UPS help. Dit echt trekken aan een dood paard. Ongeveer dagelijks met UPS aan de lijn gehangen.
Groeten Rene

Gewenste Oplossing:

Dat ons pakket weer gewoon terug komt. Het hoeft niet meer naar Spanje. Ik wil het nu gewoon hier hebben.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar UPS over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door UPS in behandeling genomen

Bericht van UPS

3 maanden geleden - Goedenmorgen. Mag ik het trackingnummer hebben waarover het gaat aub, dan kan ik meer inzien. Met vriendelijke groet, Fred van den B. UPS Customer Service Belgium The Netherlands You may visit us at: http://www.ups.com  Or call UPS Customer Service  Belgium: 078 - 250 877 Netherlands 020 - 5040 500 United Parcel Service Nederland BV Kamer van Koophandel Amsterdam, Nr : 34089270 , BTW nr: NL 0077.26.892.B01 Statutair gevestigd: Zandsteen 22, 2132 MR Hoofddorp, Nederland CONFIDENTIALITY NOTICE:  The information contained in and accompanying this communication may be privileged or confidential and is intended solely for the use of the intended recipient(s). If you are not the intended recipient of this communication please delete and destroy all copies immediately 

Reactie van de melder van de klacht R.Hilhorst

3 maanden geleden - Trackingnummer 1ZAW50590493480769

Reactie van de melder van de klacht R.Hilhorst

3 maanden geleden - Het pakket waarmee het gewisseld is met het volgende trackingnummer 1ZX7F6236798418989

Bericht van UPS

3 maanden geleden - Goedenmorgen Rene. Het gaat om pakket met trackingnummer 1ZAW50590493480769? En het is verzonden onder de bedrijfsnaam HE TUBING NETHERLANDS B.V.? Met vriendelijke groet, Fred van den B. UPS Customer Service Belgium The Netherlands You may visit us at: http://www.ups.com  Or call UPS Customer Service  Belgium: 078 - 250 877 Netherlands 020 - 5040 500 United Parcel Service Nederland BV Kamer van Koophandel Amsterdam, Nr : 34089270 , BTW nr: NL 0077.26.892.B01 Statutair gevestigd: Zandsteen 22, 2132 MR Hoofddorp, Nederland CONFIDENTIALITY NOTICE:  The information contained in and accompanying this communication may be privileged or confidential and is intended solely for the use of the intended recipient(s). If you are not the intended recipient of this communication please delete and destroy all copies immediately 

Reactie van de melder van de klacht R.Hilhorst

3 maanden geleden - Hallo Fred, Ja dat klopt. Met vriendelijke groeten Rene

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat UPS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

UPS

Heeft op 08 maart 2024 om 13:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedenmiddag Rene.

Als ik dat nummer volg in het systeem zie ik dat hierover een onderzoek is opgestart en daarin staat dat het gevonden is op het adres zoals dit is aangegeven door de afzender. Het is dus niet in het centrum.

Wat betreft pakket met tracknummer 1ZX7F6236798418989, dit is een wat oudere zending, van augustus 2023, vanuit de VS verzonden en geleverd bij de ontvanger op 09-01-2023. Omdat het een wat oudere zending is krijg ik hier niet veel inzicht in.
Maar het lijkt mij dat deze 2 zendingen gezien de datum niets met alkaar te maken te hebben. En dat jouw pakket afgeleverd is bij de ontvanger op 14-02-2024.

Je memoreert aan een pakket van de buren, heb je hier een trackingnummer van?

Met vriendelijke groet,

Fred van den B.
UPS Customer Service
Belgium The Netherlands

You may visit us at: http://www.ups.com 

Or call UPS Customer Service 
Belgium: 078 - 250 877
Netherlands 020 - 5040 500

United Parcel Service Nederland BV
Kamer van Koophandel Amsterdam, Nr : 34089270 , BTW nr: NL 0077.26.892.B01
Statutair gevestigd: Zandsteen 22, 2132 MR Hoofddorp, Nederland

CONFIDENTIALITY NOTICE: 
The information contained in and accompanying this communication may be privileged or confidential and is intended solely for the use of the intended recipient(s).
If you are not the intended recipient of this communication please delete and destroy all copies immediately 

Reactie van de melder van de klacht R.Hilhorst

3 maanden geleden - Ik geef een 5 omdat ze in ieder geval willen kijken. Dit kan een 10 worden als het pakket terug komt

Reactie van de melder van de klacht R.Hilhorst

3 maanden geleden - Goedemorgen, Even voor de duidelijkheid het probleem is dus nog niet opgelost. Ik heb geen pakket en ook geen duidelijkheid waar mijn pakket nu wel is. Is UPS hier nu mee bezig of niet? Ik hoor graag van jullie. Met vriendelijke groeten Rene

Bericht van UPS

3 maanden geleden - Goedenmorgen R. Hilhorst. Als ik trackingnummer 1ZW79F646897300847 opzoek is hier een onderzoek voor opgestart op 26 Januari door de afzender en afgesloten op 02 februari. Als dit het pakket van de buren is, dan zullen uw buren contact mogen opnemen met de afzender. En zoals ik in een eerder bericht heb aangegeven, pakket met trackingnuimmer 1ZAW50590493480769 is afgegeven bij de ontvanger. Ik vertrouw erop u voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Fred van den B. UPS Customer Service Belgium The Netherlands You may visit us at: http://www.ups.com  Or call UPS Customer Service  Belgium: 078 - 250 877 Netherlands 020 - 5040 500 United Parcel Service Nederland BV Kamer van Koophandel Amsterdam, Nr : 34089270 , BTW nr: NL 0077.26.892.B01 Statutair gevestigd: Zandsteen 22, 2132 MR Hoofddorp, Nederland CONFIDENTIALITY NOTICE:  The information contained in and accompanying this communication may be privileged or confidential and is intended solely for the use of the intended recipient(s). If you are not the intended recipient of this communication please delete and destroy all copies immediately 

Reactie van de melder van de klacht R.Hilhorst

3 maanden geleden - Goedemorgen, Zou u mij kunnen bellen? Dat lijkt mij handiger dan dit via de mail te doen. Alvast bedankt

R.Hilhorst

Heeft op 27 maart 2024 om 08:34 geantwoord

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

1ZW79F646897300847 sorry ik had het verkeerde nummer erbij gezet.
Het gaat om het nummer wat hier nu boven staat waarmee het omgewisseld is.
Graag nog een keer kijken.

Alle klachten die gemeld zijn door R.Hilhorst