Klacht: Pakket elders afgeleverd, terwijl ik thuis was

Ziska op 24 februari 2021 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket zou tussen 13.00 en 14.00 geleverd worden, ik was gewoon thuis…ik kreeg rond half 4 een bericht dat ik niet thuis was???? En dat het pakket bij een parcel punt is afgeleverd! Nu moet ik een pakket van 24 kilo ( kattengrit) op m’n fiets een stuk meenemen, terwijl ik de hele middag thuis heb zitten wachten!!!!

Gewenste Oplossing:

Gewoon voor de deur neerzetten, ik had die optie ook aangevinkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ziska