Klacht: Nummerportering gaat keer op keer niet goed

op 10 juli 2017 over BEN in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds begin mei proberen we een nummer geporteerd te krijgen. Dit is al meerdere keren niet gelukt. Ben geeft toe dat de fout bij hen ligt maar het lukt nog steeds niet om het nummer geporteerd te krijgen. We hebben inmiddels dagelijks contact maar het enige wat ze kunnen zeggen is dat het bij de nummerbehoud-experts ligt. Omdat het nu al zo lang duurt wil ik van het contract af maar ook daarin willen ze niets toegeven. Als reactie daarop wordt er een portering beloofd over 2 weken. Intussen heb ik dus helemaal niets en heb ik geen vertrouwen meer in Ben.

Gewenste Oplossing:

Ontbinding van het abonnement

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BHovingh