Klacht: Nummerbehoud werkt niet

op 11 juli 2017 over BEN in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mijn dochter van 12 een abonnement met nummerbehoud afgesloten. Overgestapt van Vodafone prepaid. Zij kan wel bellen en op haar internet maar niemand kan haar bellen of sms’en. Ik heb al 5 keer contact gehad dn nog steeds niets opgelost. Wordt aan het lijntje gehouden en kan gewoon maandelijks betalen. Heb net zelf contact met Vodafone gezocht omdat BEN dat blijkbaar niet kan. En zij zeggen dat BEN het verzoek tot nummerbehoud wat goedgekeurd was weer gecanceld heeft zonder duidelijke reden. Probleem ligt dus bij BEN. Sim Vodafone is nog actief hierdoor maar ik betaal ook bij BEN. Wil graag dat het opgelost wordt

Gewenste Oplossing:

Wanneer het abonnement van BEN normaal werkt en Vodafone stop gezet wordt of dat ik onder mijn abonnement van BEN uit kan KOSTELOOS!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilse antonio