Klacht: Megaphone rekening door raadsel… Geen refund

op 11 augustus 2017 over BEN in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In juni heb ik in 10min ruim 11GB aan data verbruikt!! Ik heb geen idee hoe dit kan. Gelijk gebeld met BEN en daar werd verteld: wacht de factuur af en dan kunnen we meer zien en coulance toepassen. Nu iets later bel ik voor een oplossing en nu krijg ik doodleuk te horen: nee geen enkele coulance mogelijk!! Ik vind dit schofterig en geldklopperij. BEN is onbetrouwbaar en onprofessioneel!! Ik heb twee keer MB extra moeten nemen door dit geintje en een rekening gekregen van 149 euro. Gemiste kans BEN!!

Gewenste Oplossing:

Nette coulance en erkenning van m'n probleem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door GerwinPeek