Klacht: Geeft geen juiste hulp

Passsss op 19 januari 2022 over MediaMarkt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht over de site en over medewerkers van de klantenservice.

Ik wil een product bestellen op jullie website en zie dat als ik mij aanmeld op de nieuwsbrief dat ik 10 euro korting krijg.
Dit doe ik en de hele dag en nacht krijg ik geen email met de actiecode.

De volgende ochtend probeer ik de klantenservice chat op jullie site en het robotje snapt het probleem niet en krijg antwoord op iets waar ik juist problemen mee ervaar. Ik heb hier niks aan…

Vervolgens bel ik de klantenservice en mw gaf aan dat er een fout op de website staat en dat ik mij ook moet aanmelden als club member en niet alleen op de nieuwsbrief zoals op de website staat.

Na het telefoongesprek wil ik informatie opzoeken over het clubmemberschap en de hele tijd sprint dat automatische botje in beeld. Ik kan dus helemaal geen informatie erover lezen.
Dan besluit ik mij toch maar aan te melden omdat ik graag mijn product met korting wil. Doe ik dit en dan krijg ik weer foutmeldingen op de website. Ik kan mij dus niet aanmelden.

Vervolgens bel ik weer de klantenservice en deze mw klonk niet geinteresseerd en al helemaal niet klantvriendelijk. Ik leg het hele verhaal uit en zij geeft aan dat ze mijn email adres doorgeeft aan een andere afdeling om te kijken waar het probleem ligt. Ik vraag nog hoelang het duurt omdat ik graag mijn product wil bestellen. Ze zegt dat ze totaal geen tijdindicatie kan geven. Dan wil ik graag de manager spreken want het product is in de aanbieding en wil graag gebruik maken van de aanbieding en kortingscode. Mw geeft aan dat de manager er niet is en dat zij mij verder niet kan helpen.

Vervolgens probeer ik het aanmelden nog een keer met een ander email adres en nu krijg ik ook geen code toegestuurd.

Ik ben in zn totaliteit al uren bezig en het is echt heel erg vervelend.

Als ik het contactformulier op de website wil invullen, komt dat automatische botje ook te pas en te onpas tevoorschijn. En als ik het botje wegdruk, gaat de pagina ook weg.
Zoveel fouten en ik loop tegen dichte deuren aan.

Hierna heb ik contact opgenomen via de messenger van Facebook en uiteindelijk krijg ik het advies om mij aan te melden voor de mediamarkt club. Dit is precies hetgeen wat dus niet lukt. Ze hebben mijn bericht niet gelezen alvorens een bericht terug te sturen.
Ik probeer hierna verder een gesprek met de medewerker aan te gaan maar het antwoord duurde erg lang en is niet helpend.

Fouten op de website voor aanmeldingen clubmember waardoor ik niet verder kan. Codes die niet verzonden worden. Telefonisch word ik niet verder geholpen. Contactformulier via de website doet het niet naar behoren. Messenger op Facebook geeft antwoorden waar ik niet mee verder kan.

Hoe krijg ik die code zodat ik het product kan bestellen??
Ik kom geld brengen, laten we een klant goed behandelen aub.

Gewenste Oplossing:

De actiecode en inmiddels wel een compensatie. Deze service is echt om te huilen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MediaMarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MediaMarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Passsss