Klacht: Klacht is helemaal niet opgelost!!!!

susu op 26 februari 2013 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De eerdere klacht die ik heb geplaatst met de titel ‘Klacht HN: Hollandsnieuwe deugt niet!!!! Klacht over gebrekkig netwerk en waardeloze service!!!’ is onterecht gelabeld als opgelost. Ik weet niet wat HN verstaat onder een oplossing, maar dat lijkt me niet als ik tegen een veel te hoog bedrag mijn abonnement moeten afkopen omdat zij geen oplossing kunnen bieden voor een probleem die bij hun ligt. Helaas heb ik te snel mijn abonnement afgekocht. Ik was naief en ging er vanuit dat ze heus wel eerlijk rekenen. Helaas was dat niet het geval. Op mijn verzoek om een onkostenvergoeding zegt HN doodleuk dat de compensatie is dat ik mijn abonnement niet hoef af te kopen. Maar dus wel de volle prijs van het toestel moet betalen!! Terwijl ze eerder aangeven dat ik het minimumbedrag van een abonnement maal het aantal resterende maanden moet betalen.
Noodgedwongen mijn abonnement afkopen noem ik geen compensatie!! Zeker niet als je bedenkt dat ik veel goedkoper uit ben als ik elders een abonnement neem i.c.m. een toestel. Het is de gebrekkigheid van de service van HN, waardoor ik het abonnement af moest kopen. Jullie hadden zelf geen andere oplossing. Wel heb ik vier maanden lang geld betaald voor functies (bellen, gebeld worden, mobiel internetten), die het vaak laten afweten. En dan ook nog de tijd die ik heb gestopt in het keer op keer melden van de klachten. En dan heb ik de ongemakken en frustraties nog niet eens genoemd.
Als dit alles geen vergoeding waard is, wil ik mijn toestel naar HN terugsturen en al mijn geld terugkrijgen.
Het kan toch potverdorie niet zo zijn dat HN zo met klanten omgaat? HN heeft zelf toegegeven dat het probleem bij hen ligt: ‘Er is gebleken dat de problemen die je met je verbinding ervaart aan de dekking in je regio liggen. Hierom mogen we je een kosteloze opzegging aanbieden’ (mail 19-2)
Dan is een waardige compensatie toch heel logisch????!!!!
En wat betreft de afkoopsom, in hun mail staat letterlijk dat ik de resterende maanden maal het laagste maanbedrag dien te betalen!! Het is belachelijk dat HN A zegt maar B doet. Ik ben hartstikke duur uit als ik het toestel moet afkopen. Op diverse sites wordt dit toestel aangeboden voor een mooi prijsje i.c.m een abonnement. Ik had dit toestel nooit los gekocht voor de prijs die ik nu heb betaald!!
HN lijkt in alles te vergeten dat ik mijn abonnement moest afkopen en dat het geen keuze was!!

Gewenste Oplossing:

Dus twee opties: of ik stuur mijn mobiel terug en krijg al mijn geld teruggestort of HN stortt 240-100 is 140 euro terug en geven mij daarnaast een gepaste onkostenvergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hollandsnieuwe in behandeling genomen

Bericht van

10 jaren geleden - Beste klant, Gezien de plaatsing van deze klacht enige tijd geleden is geweest, heeft u inmiddels al een terugkoppeling ontvangen van mijn collega. In deze terugkoppeling staat dat, gezien het feit dat u het abonnement niet hoefde af te kopen, er geen vergoeding wordt toegekend in de afkoop van het toestel. Wij gaan ervan uit dat uw vragen beantwoord zijn. Mocht u nog vragen hebben, vernemen wij het graag. Vriendelijke groeten, hollandsnieuwe

Bericht van

9 jaren geleden - Beste klant, Helaas hebben wij de afgelopen 14 dagen geen reactie meer van u ontvangen. Kunt u aangeven of uw klacht nog steeds speelt, of dat deze inmiddels is verholpen? We zien uit naar uw antwoord en staan klaar om u, mocht dat nog nodig zijn, zo goed en snel mogelijk helpen. Met vriendelijke groet, hollandsnieuwe

Reactie van de melder van de klacht

9 jaren geleden - Ik heb inmiddels een nieuwe klacht: Vanochtend ontving ik van HN een herinneringsmail over een rekening die ik moet betalen, terwijl ik sinds 1 april dit jaar geen klant meer bij hen ben. Dit heb ik vorige week via de mail bij HN gemeld. Ik kreeg van HN de reactie dat ik gelijk had en ik dus inderdaad geen klant bij HN ben. Ik snap dus niet waarom ik opnieuw een mail krijg met het verzoek te betalen en de mededeling dat als ik dat niet doe HN tot incasso van het bedrag overgaat. Het is echt schandalig dat jullie je administratie niet in orde hebben en daardoor mensen onterecht lastigvallen met rekeningen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hollandsnieuwe een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hollandsnieuwe

Heeft op 16 april 2013 om 14:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Enige tijd geleden hebben we u gevraagd of uw klacht nog speelt of dat deze inmiddels is opgelost. Aangezien wij hier geen reactie op hebben ontvangen, gaan wij er van uit dat wij verder niks meer voor u kunnen betekenen en beschouwen wij uw klacht als opgelost.
Mocht dit niet het geval zijn, neem dan gerust weer contact met ons op, dan zullen we u weer zo goed en snel als mogelijk helpen met het oplossen van uw klacht.

U heeft aangegeven dat u een nieuwe klacht heeft. Echter heeft u hier ook een nieuw item over aangemaakt. Op dat item is dan ook gereageerd, mocht u naar aanleiding van dat antwoord nog vragen hebben, vernemen wij het graag middels het aanmaken van een nieuw item.Tevens willen wij u er graag op wijzen dat hollandsnieuwe telefonisch, per email of via een bericht op Facebook/Twitter te bereiken is.

Met vriendelijke groet,

hollandsnieuwe

Alle klachten die gemeld zijn door