Klacht: Fletcher Hotels biedt uitstekende oplossing voor klachten over vouchers!!!

Henk en Frida op 17 november 2022 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hadden dezelfde problemen als anderen hieronder over het boeken van een overnachting bij Fletcher Hotels met de Albert Heijn kortingsvouchers.

Inmiddels lijkt Fletcher Hotels zich deze klachten te hebben aangetrokken. Wij kregen van Fletcher een contactpersoon die zich nu full time bezighoudt met het oplossen van de problemen.

Binnen slechts een paar minuten hebben we een heerlijk lang weekend kunnen boeken op de Veluwe in november. Er was wel een weekendtoeslag van 5 euro per nacht van toepassing die in het hotel bij check-in voldaan moet worden. Maar dat staat ook duidelijk in de voorwaarden van de actie. Niet alle hotels rekenen overigens deze toeslag.

Het is niet toegestaan om telefoonnummer en e-mail van de Fletcher Hotels contactpersoon, die zich nu full time bezighoudt met het oplossen van de klachten, hier te plaatsen.

Het nummer is echter wel als openbare informatie te vinden op de website van “VOC Business Club Rotterdam”. Op de hoofdpagina van die website staat onder de kop “BC Leden”, als 14e van boven, de naam Fletcher Hotels vermeld. Door te klikken op dat onderdeel komt de pagina naar boven waarop alle gegevens van de contactpersoon zoals, e-mail en telefoonnummer.

Het is van belang om de Fletcher voucher codes bij de hand te hebben voor het maken van een reservering.

Hartelijk dank Fletcher Hotels voor de uitstekende service en geboden oplossing!!! Een grote pluim!!! Zo kennen we jullie weer als organisatie waar gastvrijheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat!!!

Gewenste Oplossing:

De door Fletcher Hotels geboden oplossing is meer dan uitstekend. Hartelijk dank daarvoor!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fletcher Hotels nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Henk en Frida