Klacht: Dit willen wij nooit meer meemaken, Fletcher hotels ONWAARDIG !!!

MMKM op 01 april 2018 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. 3112017 en 4112017

1ste dag 3-11-2017 zijn we rond 17.00u aangekomen in het hotel, waar we onze ruime toegewezen kregen. Wat we daar moesten vaststellen, dat dit een lege kamer was met twinbed, geen comfort, zeker niet sfeervol. Het was een Familiekamer met naastliggende kamer, dus echt iets voor een grote familie met kinderen.
Dit was een DODE kamer !!!,
Dit staat op de site van Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe.
De tweepersoonskamer comfort plus is ruimer dan de tweepersoonskamer comfort en is sfeervol ingericht en voorzien van een twinbed, flatscreentelevisie, bureau met stoel, zitje en een badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en föhn.
Ik heb aan de receptie gevraagd wat wij nu meer hadden dan “De tweepersoonskamer comfort met douche” ik kreeg ik te horen dat ze ruimer was met een mooi uitzicht op de tuin. Ik heb onmiddellijk gevraagd om een andere sfeervolle kamer te krijgen, en dit hebben ze toen veranderd naar “De tweepersoonskamer comfort met douche”.

2de dag, na een lekker ontbijt,
0m 18.00u zijn we terug aangekomen in het hotel en zijn onmiddellijk naar onze kamer gegaan, wat we hier aantroffen is de reinste waanzin.
Bedden Niet opgemaakt (hier had men denkelijk met 2 personen in geslapen. WC was heel vuil. Wasbak en Douche waren vuil. Zeker Niet gestofzuigd.Overal lag en kwam men stof tegen.
We zijn dit onmiddellijk gaan melden aan de receptie, deze zijn mee geweest naar onze kamer en hebben dit alles kunnen zien en vaststellen.
Terug aan de receptie deden ze een voorstel om naar een andere kamer te gaan, hier heb ik op geantwoord dat ik geen 3 keer ga verhuizen. Toen werd alles in het werk gesteld om onze kamer weer op te frissen en de bedden weer netjes op te maken.
Na een uurtje wachten zijn we aan de receptie gaan vragen of we eindelijk naar onze reine, opgefriste kamer konden gaan, en inderdaad ze was terug netjes.

De volgende dag en na een lekker ontbijt, hebben we toch wel ontgoocheld en teleurgesteld door de onaangename ervaringen in het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe afscheid genomen.
Deze ervaring blijft voor ons nog lang bij. Nu zullen we zeker goed gaan nadenken wanneer we nog eens een boeking doen bij Fletcher Hotels.

Gewenste Oplossing:

Volledige terugbetaling van boeking of compensatie in de vorm van 2 overnachtingen met ontbijt bij een Fletcher naar keuze.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Fletcher Hotels in behandeling genomen

Bericht van Fletcher Hotels

4 jaren geleden - Geachte mevrouw Leenders, Wat vervelend dat uw verblijf niet geweest is wat het had moeten zijn! Uw bericht is doorgestuurd naar de daarvoor verantwoordelijke persoon. U kunt binnen 10 werkdagen een reactie ontvangen per e-mail of telefoon. Met vriendelijke groet, Ineke Team Fletcher Hotels

Bericht van Fletcher Hotels

4 jaren geleden - Geachte mevrouw Leenders, Naar aanleiding van uw klacht heb ik contact opgenomen met het desbetreffende hotel. Vanuit het hotel heb ik vernomen dat de klacht destijds al opgelost is. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Ineke Team Fletcher Hotels

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - Beste, Dit bericht heb ik gekregen van Pascal Nelis | Fletcher Hotels Allround Hotel Manager Jr. Nogmaals wil ook ik mijn excuses maken voor de ongemakken tijdens u verblijf. Het klopt inderdaad dat het niet mogelijk is dat iemand anders in uw kamer heeft geslapen in de tijd van uw afwezigheid. Alleen het personeel van de housekeeping hebben toegang tot de kamers en deze zijn zoals u duidelijk aangeeft niet op uw kamer geweest. Waarvoor nogmaals mijn excuses. Betreft het sfeervolle van de kamer wil ik dit graag in het midden laten, dit betreft een mening en geldt voor iedereen anders. Daarmee wil ik ook zeggen dat u absoluut niet fout bent door de Comfort Plus kamer sfeerloos te vinden. Zoals eerder beschreven is dit voor iedereen anders. Dit is ook uitvoerig met de desbetreffende collega kritisch besproken en opgepakt. Voor de extra kosten die u heeft gemaakt voor de Comfort Plus kamer zijn deze met de eindfactuur gecompenseerd met de genuttigde dranken die op de kamer-rekening stonden. Mocht u daar onplezierige ervaringen hebben opgedaan wil ik u vragen met dat hotel contact op te nemen. Zodat ook zij de kwaliteit en service naar een hoger niveau kunnen brengen. Nogmaals zijn de door u aangegeven punten kritisch en uitvoerig besproken en opgepakt en waardeer ik het enorm dat u uw ongenoegen met ons deelt. Waarvoor ik u ook nogmaals bedank. Met vriendelijke groet, Pascal Nelis | Fletcher Hotels Allround Hotel Manager Jr. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Er is helemaal niets opgelost, ze geven wel toe dat het hun spijt en dat ze fout waren, maar van compensatie is er GEEN sprake. Met vriendelijke groet, Maurice

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Fletcher Hotels een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Fletcher Hotels

Heeft op 12 april 2018 om 15:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heermevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw melding op de website www.klacht.nl.
Helaas is het niet haalbaar om op elke melding inhoudelijk in te gaan via deze website.
Wij zouden u echter wel heel graag verder willen helpen.
Daarom verzoeken wij u ook vriendelijk een e-mail te sturen naar ons Contact and Support Center via e-mail adres [email protected]

Alvast bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Team Fletcher Hotels

Alle klachten die gemeld zijn door