Klacht: Aankomst bij Fletcher hotel strand hotel Renesse.

Josepha van Dorst op 28 januari 2023 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Uitkijkend na een fijn verblijf op in het Strandhotel in Renesse, viel erg tegen. Bij aankomst geen ontvangst bij de receptie. Ook was er geen avondmaaltijd mogelijk in het hotel, zonder dat wij daar van tevoren op de hoogte waren gesteld. Uiteindelijk moesten we het zelf maar uitzoeken.
De kamer 202 was erg smerig. De schimmel stond op de kit randen, en de vloerbedekking was niet bekwaam om zonder schoenen over gelopen. Vernamen ter plaatsen dat het hotel heel de week al dicht was, maar moest nog schoongemaakt worden. Kort om voor ons een tegenvaller we betalen ervoor, dus je mag er ook wat van verwachten. Gezien onze teleurstelling, mag ik van u verwachten, graag een reactie hierop.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat mijn klacht die ik ook vanmorgen 28 januari 2023 bij de reeds receptiebalie heb achtergelaten, bij u bekend is.
Dus heel simpel…. Aangezien een slecht verblijf in strandhotel Renesse, betreft bij aankomst geen receptie, geen catering beschikbaar en daarbij een smerige kamer.
Een tegoedbon voor een nieuwe overnachting, dat zie ik als oplossing.
Ik hoop dat mijn klacht serieus genomen wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fletcher Hotels nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Josepha van Dorst