Klachten over Fab Luxe Online Fashion Boutique

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Fab Luxe Online Fashion Boutique zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Fab Luxe Online Fashion Boutique in de categorie Internetshops - Kleding

10 klachten gemeld
1.0 /10
4 stemmen
4

Tijdslijn

Ik had op 6 februari een artikel besteld en ontvangen maar retour gestuurd omdat het te groot was. Zoals hun vermelden krijg je als je iets retour stuurt netjes je fabpoints terug op je account, ik ga er als klant... Lees meer

Wat een vreselijk kutbedrijf. Klantenservice is een bijelkaar geraapt zooitje tokkies die totaal onvriendelijk zijn en geen verstand hebben van zaken. Word helemaal niet gereageerd op mails die worden verstuurd en ook niet telefonisch bereikbaar. Na eindelijk iemand aan de... Lees meer

Ik heb midden augustus een bestelling geplaats. Zij stuurde het verkeerde artikel op. Ik heb aangegeven dat dit geen probleem was omdat ik dit artikel ook prima vond. Echter had ik wel €15 teveel betaald, omdat het artikel wat ik... Lees meer