Klacht: Wachtwoord

[email protected] op 18 januari 2022 over EnergieDirect in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan geen nieuw wachtwoord aan maken.Krijg elke keer melding dat het niet goed is ben er al 2 dagen mee bezig.gbruik letter,cijfers en tekens!!!!
Hoop dat u een oplossing heeft.

Gewenste Oplossing:

Dat ik weer in mijn regelneef kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar EnergieDirect over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door EnergieDirect in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat EnergieDirect een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

EnergieDirect

Heeft op 18 januari 2022 om 15:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag Henny,

Ah balen om te lezen dat het inloggen niet lukt. Ik zie inderdaad dat je meerdere pogingen hebt gedaan om in te loggen. Hierdoor was jouw account geblokkeerd. Ik heb deze gelijk voor jou gedeblokkeerd en een nieuwe link toegestuurd.

Daarna heb ik je gebeld op het telefoonnummer wat van jou bij ons bekend is maar ik kreeg je niet te pakken. Daar baal ik om heel eerlijk te zijn wel een beetje van want ik had je graag geholpen met het inloggen.

Graag wil ik je vragen om telefonisch contact met ons op te nemen en om dan voor optie 1 te kiezen. Dan krijg je mij of mijn collega aan de lijn.

Groetjes,
Danisha

[email protected]

Heeft op 19 januari 2022 om 11:02 geantwoord

Ik heb terug gebeld ruim 15min in de wacht. En nog steeds 2wachtende voor me heb toen de verbinding verbroken dit kost me al €10.00.
Echt schandalig dat je zoveel moet betalen.

Bericht van EnergieDirect

1 jaar geleden - Hoi Henny, Wachten is natuurlijk nooit fijn, En dan heeft dit je ook nog eens €10,00 gekost. Ik zou hier ook niet blij mee zijn als het mij zou overkomen. Sinds kort zijn we 100% online gegaan. We zijn telefonisch wel bereikbaar via onze commercie lijn. Dit is een gratis nummer waarbij je alleen je gebruikelijke belkosten betaald. Kan het zijn dat je hebt gebeld via een doorverbind service? Je belt dan als ware naar een bedrijf die je vervolgens doorverbind naar het bedrijf die je wilt spreken. Zij hanteren vaak hier extra kosten voor per minuut. Een klantenservice mag namelijk nooit extra bel kosten in rekening brengen. Ik zie dat het inmiddels is gelukt met inloggen? Om te checken of het is gelukt en of ik iets voor je kan doen heb ik je zojuist gebeld op het nummer wat bij ons bekend is. De anonieme beller dat was ik. Is er nog iets wat ik voor je kan doen? Anders hoor ik het graag. Stuur dan gerust een e-mail naar [email protected] Groetjes, Mandy Webcare| Energiedirect.nl

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]