Klacht: Fraude, en valsheid in geschrifte nergens op reageren en een ernstig ziek iemand afsluiten wat bij wet verboden is

usapower op 27 mei 2024 over EnergieDirect in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Energiedirect graag een reactie want jullie reageren nergens op en bellen en mailen kan niet, en afspraken nadat de klantenservice belde worden niet nagekomen.

Afgelopen zaterdagavond 11 mei 2024 kwam ik even thuis in het bijzijn van getuigen en vond ik een kaartje van jullie van stedin in mijn bosjes gegooid met mijn prive gegevens op 7 mei gezien de getekende datum door jullie, en volgens buurtbewoners als getuige maar niet ondertekend door jullie, terwijl je ten alle tijden iemand persoonlijk verantwoordelijk moet kunnen stellen voor zijn daden.

In jullie brief staat dat ik binnen 5 dagen moet reageren en jullie onder dwang en met dreigementen mijn gas en stroom kwamen afsluiten en dat jullie met huisvredebreuk en met onbevoegde personen onrechtmatig mijn woning gingen betreden op mijn kosten, want ik zou geen contract hebben en niet betalen, ik weet niet energiedirect schreef 24 april 2024 nog de maandelijkse 124 euro af, en ik heb 2 weken terug nog met hun contact gehad en de klachten dienst zou met het gesprek wat gaan doen, ook omdat mijn advocaten geen enkele reactie hebben ontvangen op ernstige klachten en verboden handelingen van energiedirect , en omdat er dingen onmogelijk kunnen kloppen zoals een verbruik van 1000 euro in een jaar terwijl gas en stroom afgesloten was door de politie en de woning dicht getimmerd was wat ook de voorpagina van het AD haalde en ik 4 jaar ondergedoken zat met ernstig letsel en ik niet in de buurt van mijn eigen woning kon komen, en ik in 2023 met toxische shock bloedvergiftiging ernstig ziek was geworden en herhaaldelijk in coma raakte zelfs tijdens de Chat met een robot /medewerker van energiedirect, en bellen en mailen kan niet met energie direct, en op aangetekende brieven wordt niet gereageerd waar gigantisch veel mensen klachten over hebben omdat communicatie onmogelijk is.

Het is verboden om zieke mensen een levensbehoefte te onthouden maar ook bij gezonde want dat is een misdaad tegen de mensheid waar levenslang met een maximum van 30 jaar celstraf voor staat.

Ook verbruik ik gewoonlijk 1000 euro aan gas en stroom in een heel jaar en in ‪2019 2020 2021 2022‬ was het verbruik 0. 0 en betaald ik alleen net kosten zonder verbruik kosten en eind augustus 2023 kwam ik weer ernstig ziek in mijn woning en toen was het verbruik van begin augustus 2022 tot augustus 2023 ineens 1000 euro terwijl gas en stroom afgesloten was en er aantoonbaar niemand in mijn woning zat in die tijd.
En ik verwarm met petroleum kachels, ik eet bij buren en mijn partner ik heb geen computer, wasdrogers en luxe en dergelijke, en ben amper thuis en ik heb mijn eigen zonnepanelen en energie opslag

En energie direct is al die tijd volledig op de hoogte,.

En ook de schuldhulpverlening van gemeente Amersfoort die energiedirect op mij afstuurde omdat alle energiemaatschappijen van de investeringsmaatschappijen black rock en vangard sinds 2021 alle prive van klanten delen met derden in het belang van WEF agenda en het CBDC.

Ook die zogenaamde schuldhulpverlening kon niks omdat er niet aan de regels voldaan is door energiedirect en het onmogelijk kan kloppen en dan kunnen hun ook niks.

Ook staat er duidelijk bij mijn woning dat er niet persoonlijk stukken achter gelaten moeten worden vanwege jarenlange postdiefstallen en identiteitsdiefstal en fraudes uit mijn naam, en wat doen jullie van stedin jullie gooien mijn prive gegevens gewoon openlijk voor iedereen te lezen in de bosjes wat verboden en strafbaar is onder andere onder het schenden van het briefgeheim en de wet AVG hier staat een boete op van 20 miljoen euro en bij grote jongens zoals jullie 10 procent van de jaar omzet van de 1 miljard van jullie die vorig jaar binnen haalden met een verhoging van bijna honderd miljoen extra winst door netwerk corruptie en misdadige praktijken van de captains of industrie van de buitenlandse vreemde heerschappij de WEF met hun investeringsmaatschappijen black rock en vangard waar jullie ook een onderdeel van zijn als semi overheid

Dus onder de wet AVG zouden jullie een boete van 100 miljoen euro kunnen krijgen.

En jullie zijn persoonlijk verantwoordelijk voor de strafbare feiten die door jullie mogelijk gemaakt zijn.

Ik ben woest op jullie van stedin en energie direct

Was getekend marcel vriesema

Gewenste Oplossing:

Schade en advocaat kosten betalen en alles recht zetten, ook heb ik op de strafbare feiten met spoed en vooruit betalen een andere energie leverancier moeten zoeken, en tegelijkertijd schrijft energiedirect de maandelijkse bijdrage nog steeds af terwijl eenzijdig zonder het te melden het contract begin april beëindigd was, dit nadat advocaten verhaal kwamen halen, en Inplaats van reageren en oplossingen wordt je geblokkeerd en contract beëindigd, en wordt je met duizenden euro's schades geconfronteerd omdat er andere agenda van een buitenlandse vreemde heerschappij doorgedrukt moet worden.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar EnergieDirect over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door EnergieDirect in behandeling genomen

EnergieDirect

Heeft op 28 mei 2024 om 08:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Wat een heftig verhaal! Ik schrik hiervan en dat was vast een zware tijd voor je.

Ik heb meteen jouw gegevens erbij gepakt en zie dat er een klacht was ingediend en dat mijn collega deze klacht op heeft gepakt. Mijn collega heeft vaker een mail gestuurd dat zij je klacht behandeld, maar er is nooit een reactie gekomen op haar mail.

Ik zie ook dat je bij ons einde levering hebt gehad, omdat de jaarnota nog bij ons open staat. Je hebt van ons meerdere mails ontvangen om het openstaande bedrag te betalen. Je ontvangt eerst een herinnering, dan een aanmaning, laatste betaalmogelijkheid en dan krijg je inderdaad einde levering.

Stedin is jouw netbeheerder en die sluit inderdaad het gas en stroom af als je het openstaande bedrag niet tijdig hebt betaald. Dit staat ook allemaal in de einde levering brief vermeld.

Is hiermee je vraag beantwoord?

Groetjes,
webcare Energiedirect

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat EnergieDirect een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

usapower

Heeft op 28 mei 2024 om 14:09 geantwoord

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Er is helemaal niet email contact geweest na augustus 2023, en brief post werd al jaren gestolen daarom was er destijds contact toen dat nog wel kon maar de Chat robot kon er in augustus 2023 niks mee, ja eenzijdig over betalen of afsluiten en op die mails van jullie kon je niet reageren, en een keer de vraag waar de email voor de advocaat heen moest terwijl de advocaat jullie mailde en geen van de advocaten heeft ooit antwoord gekregen, en 3 weken terug belde de klantenservice van energiedirect waneer ik de inmiddels 1200 euro ging betalen, dat is de eerste keer dat er menselijk contact was, ik heb het verhaal gedaan en dat ik niet betaal voor iets wat onmogelijk en aantoonbaar tussen augustus 2022 en augustus 2023 gebruikt zou zijn wat ik gewoonlijk in 1 jaar gebruik, terwijl gas en stroom van februari 2019 tot augustus 2023 afgesloten was door de politie en ik met ernstig letsel ondergedoken zat, wat jullie
wisten door contact toen ik nog wel met jullie kon bellen en mailen, ook de schuldhulpverlening die jullie op mij afstuurde konden niks en als er iets betaalt werd vervielen de rechten en erkende wij schuld op een niet bestaande schuld (knevelarij) en zoals de advocaten en schuldhulpverlening ook zeiden is dat niet terug te draaien, jullie klantenservice kon dit goed begrijpen zei hij 3
3 weken geleden en hij ging er werk van maken en maakte een klacht voor klachten afdeling die het netjes zou gaan afhandelen.
Niemand heeft daarna wat gehoord ja van stedin met een brief in de bosjes dat ze onder dwang van energiedirect gas en stroom kwamen afsluiten.

Het is overigens bij wet verboden om gas en stroom bij zieken af te sluiten, maar ook bij
gezonde mensen want het is een mensenrecht en levensbehoefte.

En ook dat tijdens de Chat ik al herhaaldelijk aangaf me niet goed te voelen en amper kon lezen en typen omdat het zo'n pijn deed ennik ernstig ziek was en Ik steeds weg viel en ik om hulp vroeg voor ik in coma raakte, jullie deden helemaal niks en schakelde geen hulp in, wat overigens een misdrijf is het nalaten van hulp bij iemand nood het is dat buurtbewoners mij in coma gevonden hadden anders was ik dood geweest.

Bericht van EnergieDirect

2 weken geleden - Ik vind het jammer om te lezen dat het toen slecht ging met je gezondheid. Wij doen ons best om met alle situaties rekening te houden maar dit is natuurlijk een uitzonderlijke situatie. Mijn collega van de afdeling klachten heeft je meerdere e-mail gestuurd met het verzoek om te reageren op de e-mail. Tot nu toe hebben we nog geen reactie ontvangen. Omdat mijn collega je klacht heeft behandeld wil ik je vragen om alsnog te reageren op de e-mails van mijn collega. Mijn collega heeft je e-mails gestuurd op 5, 11,18 en 26 april. Zou je alsnog op de e-mails willen reageren? Groetjes, Webcare Energiedirect

Alle klachten die gemeld zijn door usapower