Klacht: geen prijs ontvangen

beertje 63 op 06 april 2018 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb in januari een prijs gewonnen bij de vriendenloterij maar niks ontvangen, nu had ik een klacht ingediend bij hun en vandaag word ik gebeld door hun afdeling klachten en kreeg een vaag antwoord.
de prijs was een lot een maand gratis meespelen

ik heb niks ontvangen van hun geen lotnummer helemaal niks en nu zeggen ze u heeft een maand gratis meegespeeld en er is geen prijs op gevallen , ja dat is lekker makkelijk gezegd waar kan ik dat controleren nergens .

mijn lotnummer is 0653589686 aa en 0653589686 ab op ab is de prijs gevallen maar niks ontvangen geen mail helemaal niks . ik gaf aan dat is lekker makelijk zo en waar controleer ik dat daar wist ze geen antwoord op te geven en wenste me een fijne dag , belachelijk dat er zo met klachten word omgegaan in plaats de klant te vrede te stellen krijg je geen antwoord.

Gewenste Oplossing:

dat ik de prijs krijg thuis gestuurd of per mail en dat ik zelf kan controleren en checken of er een prijs op gevallen is of een andere oplossing waar ik tevreden zou zijn vanuit de vriendenloterij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door