Klacht: Te veel om op te noemen

op 24 juli 2017 over BEN in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds dag een alleen maar problemen gehad met ben!!van onbereikbaar naar geen gebruik kunnen maken van 4g soms zelf geen internet en de Mb vliegen weg. Ik heb me abo een paar keer aangepast in plaats van minder te betalen betaalde ik telkens weer meer. De slechtste privider van Nl DIEVEN DIEVEN PAS OP MENSEN NIET IN ZEE GAAN MET BEN JE ZAL ER GEHEID SPIJT VAN KRIJGEN

Gewenste Oplossing:

Geen moment met dit provider te vreden geweest altijd al PROBLEMEN ONDERVONDEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zeboe