Klacht: Sim only geannuleerd,maar niet verwerkt door Thyphone en Ben

op 01 september 2016 over BEN in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2x Simonly aangevraagd met nummerbehoud voor mij en mijn vrouw.Het nummerbehoud kon niet doorgaan waarna ik ze beide heb geannuleerd bij Thyphone en Ben,Ben verwees naar Thyphone de bemiddelaar.Nu is die van mijn vrouw wel verwerkt maar die van mij niet.Ben heeft mij een nummer toegewezen waar ik niet om heb gevraagd,ik heb zelfs geen simkaart.Wel schrijven ze geld van je rekening en als je belt met hun verwijzen ze naar Thyphone maar willen zelf niets doen aan het probleem.
Ben voor mij nooit meer

Gewenste Oplossing:

Als ik van Ben af BEN, en mijn geld is teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Engelbert123