Klacht: overgang van tele 2 naar jullie BEN

op 27 juli 2016 over BEN in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Meneer/Mevrouw,
Vanaf 2 mei 2016 heb ik moeten wachten tot het abonnement werd omgezet, na de gebruikelijk 1 maand, was er een iets niet doorgeschakeld? en moest ik weer een maand wachten, toen ben ik nog 3 x terug geweest naar “telecombinatie Valkenswaard” daar werd weer naar jullie gebeld omdat mijn nummer nog niet was omgezet en werd weer huiswaarts gestuurd met; over 48 uur is het geregeld, mooi niet dus! eindelijk op 20 juli werd ik bij jullie “hartelijk” welkom geheten?
Tot nu toe heeft mij ook niemand kunnen vertellen waarom het zo lang moest duren, laat staan een excuus van BEN.!!!!!!!????

Gewenste Oplossing:

Ik denk dat het gepast is dat er enige maanden geen abonnementskosten in rekening worden gebracht!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.Thielen