Klacht: Opzegging abonnement

op 04 oktober 2016 over BEN in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in Juli mijn maandelijks opzegbare abonnement opgezegd bij Ben met ingang van Augustus. Ik kreeg hierover een vage email of ik mijn nummer wilde behouden. De mail is ontzettend uitgebreid en geeft niet duidelijk aan dat je ALSNOG moet bellen om vervolgens je abonnement stop te zetten. Ik mag verwachten dat als ik een officiële brief verstuur met een opzegging dat hier dan aan wordt voldaan voordat ik allerlei trucjes moet uithalen zodat Ben mijn abonnement opzegt. Ik ben een student en door deze vage acties van Ben betaal ik 40 euro aan een telefoonrekening waarvan ik niks verbruik.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 40 euro terug heb voor de maand waarin in niks verbruikt heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LottevanM