Klacht: Klacht over aanvraag Verzwaring electra aansluiting

R.h. De Reede op 22 september 2021 over Liander in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ruim twee maanden geleden een aanvraag voor verzwaring van mijn aansluiting ingediend met verzoek de verzwaring in de eerste week van september in orde te maken. Op hun website staat dat ze twee weken vooraf contact opnemen of de meterkast in orde is en over de planning. Ik krijg geen informatie over de planning en over wie het gaat uitvoeren. De telefonisten kunnen mij hier geen informatie overgeven. Ik heb aangegeven dat het urgent is, omdat binnenkort de mantelzorgwoning wordt geplaatst waarvoor de verzwaring noodzakelijk is. Ik krijg geen enkele reactie van Liander. Een bar slechte communicatie en serviceverlening.

Gewenste Oplossing:

Contact over planning en of de meterkast zo aangesloten kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Liander

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Liander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R.h. De Reede