Klacht: Ik krijg vloer schade na de werkzaamheden meters vervangen

op 12 mei 2020 over Liander in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 06 mei 2020 door de monteur van Liander werkzaam vernieuwd energieaansluiting gedaan in mijn huis.
op mijn vloer mijn laminaatvloeren en trap bekleden schade gebracht tijdens de werkzaamheden van jullie monteur.
Voor de schade heb ik meerdere keer hoofdkantoor van Liander gebeld maar ze zijn mijn klacht niet correct behandeld. Ik wil een vergoed voor mijn laminaatvloer en trapbekleid hebben.

alvast bedankt

N. Akbal

Sint. eloystraat 1a
1624 vw Hoorn

Gewenste Oplossing:

Als ik een netjes behandeling ev vergoed voor mijn schade krijg.

Bericht van

4 maanden geleden - Beste heermevrouw Akbal,Wat vervelend dat u schade heeft overgehouden aan ons monteursbezoek. Dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest. U kunt gemakkelijk een schadeclaim indienen op onze website. Zo komt uw melding bij onze juiste afdeling terecht. Via deze link komt u direct op de juiste plek uit: www.liander.nlschadeMet vriendelijke groet,Jens van der Ham namens het Liander Webcareteam

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Liander in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Spectrum7