Klacht: GEEN VERWERKING VAN ABONNEMENT WEL BETAALD

Ciska001 op 28 februari 2013 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Simkaart van Hollandse nieuwe aangeschaft bij de belcompany. Tien euro aansluitkosten betaald en abonnement sim only 275 en 500 mb internetbundel afgesloten. Hollands nieuwe is de order kwijt en zegt nu doodleuk plaats maar een nieuwe order.
Ga toch niet nogmaals een abonnement afsluiten en weer tien euro betalen voor iets dat niet geregeld is.
Ze kunnen de order niet terughalen en krijg standaard antwoord per mail u kunt een nieuwe order plaatsen. Lekkere klantenservice ze komen dus niet met oplossing.

Gewenste Oplossing:

Dat mijn order teruggevonden wordt in het systeem en alsnog zoals afgesproken is ingaat op 01-03-2013 incl de nummeroverzetting. En als dat niet mogelijk is ontbinding van het abonnement.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hollandsnieuwe in behandeling genomen

Bericht van

10 jaren geleden - Beste mevrouw Mandersloot, Dank voor uw bericht en heldere omschrijving van uw klacht. Ik heb inderdaad gevonden dat uw order (en dus ook het bijbehorende abonnement) is vastgelopen. Hierom is het abonnement geannuleerd en zullen de reeds gemaakte kosten aan u worden geretourneerd. U kunt, mocht u dat willen, met dezelfde persoonsgegevens een nieuwe bestelling plaatsen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, hollandsnieuwe

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hollandsnieuwe een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hollandsnieuwe

Heeft op 07 maart 2013 om 16:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Mandersloot,
We hebben niets meer van u vernomen naar aanleiding van onze reactie een paar dagen geleden. We gaan er dus vanuit dat het hiermee naar wens is opgelost.
Mocht u nog vragen hebben, ga dan naar hollandsnieuwe.nl/klantenservice voor het antwoord op de meest gestelde vragen. U kunt uw vraag invullen en zo direct het antwoord vinden. Staat uw vraag er niet bij? Stuur ons dan een mail, laat een berichtje achter op onze Facebook pagina of stuur een Tweet naar @hollandsnieuwe.
Met vriendelijke groet, hollandsnieuwe

Alle klachten die gemeld zijn door