Klacht: Haar in ijs

op 02 mei 2017 over BEN in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nou ik was zo mijn ben & Jerry’s cookie dough van 495 gram aan het eten en toen vond ik een haar en dacht ik zo van gatverdamme dit wil ik niet in mijn eten en toen later vond ik nog een zwarte haar en mijn vriendin had ook een bak cookie dough van 495 had ook een paar haren terwijl geen zwart haar hebben.

Gewenste Oplossing:

Wij zijn pas tevreden als wij een nieuwe bak van 495 gram cookie dough krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AniekvHassel