Klachten over Florius Hypotheken en verzekeringen

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Florius Hypotheken en verzekeringen in de categorie Hypotheken. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 45 klachten nodig voor een plaats in de categorie Hypotheken

0%
5 klachten gemeld
2 openstaande klachten
3 klachten in behandeling
0 klachten opgelost
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Beste, Na meer dan een jaar heb ik mijn ex- partner nog niet kunnen ontslaan van hypotheek. Vorig jaar had ik goedkeuring gekregen van toetsinkomen dat in België wordt verdient. Echter ik woon in Nederland. Nu gaven ze aan in december 2017 dat... Lees meer

Eind februari heb ik mijn rente gewijzigd, een jaar voordat de rentevastperiode afliep. (Netjes de boete in één keer betaald.) Ik kreeg een document over de rentewijziging in mijn berichtenbox op MijnFlorius. Daarin stond het nieuwe maandbedrag: EUR 313. Vorige... Lees meer

Het lijkt dat Florius op een hele verkeerde manier met de klanten omgaat met zeer vreemde praktijken en service tot aan de deur. Onlangs een extra hypoteek (lening) bij florius afgesloten en de avond voordat ik de akte moest tekenen... Lees meer

eind 2014 via hypotheek adviseur een offerte aangevraagd om mijn huis over te nemen naar het uit elkaar gaan van mij en mijn ex. Ik heb toen een offerte ontvangen waar in ik de volledige hypotheek voor mijn rekening zou... Lees meer

Het begint met het feit dat er, door uitbetaling van mijn uitkering een week na de maandelijkse incassodatum van Florius, altijd een stornering plaatsvind. Hierover krijg ik dan iedere maand opnieuw een brief over een achterstand op de hypotheekkosten... Lees meer

Ik heb in januari 2016 met bram schouw van de velde gesproken meerdere malen aan de telefoon gehad in januari 2017hebben ze gezegd dat ik het huis moet verkopen in maart hebt ik een loon verhoging gehad ... Lees meer

Mij broertje heeft een hypotheek bij florius maar ons tussen heeft mij mede-eigendom gemaakt ik dacht dat ik alleen garant stond r j finance heeft als tussenpersoon veel geld gevraagd ik heb betaald maar heeft niks gedaan en heeft omdat... Lees meer