Klachten over Florius Hypotheken en verzekeringen

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Florius Hypotheken en verzekeringen in de categorie Hypotheken. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 45 klachten nodig voor een plaats in de categorie Hypotheken

0%
5 klachten gemeld
4 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Begin augustus de rente van mijn hypotheek laten aanpassen, deze ging in per 01-09-2019. Eind september moest het nieuwe maandbedrag worden afgeschreven maar is de oude afgeschreven. Na een telefonische klacht ingediend te hebben op 27-09-2019 werd het uitgezocht en... Lees meer

Eind februari heb ik mijn rente gewijzigd, een jaar voordat de rentevastperiode afliep. (Netjes de boete in één keer betaald.) Ik kreeg een document over de rentewijziging in mijn berichtenbox op MijnFlorius. Daarin stond het nieuwe maandbedrag: EUR 313. Vorige... Lees meer