Klachten over Decor wonen & slapen

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Decor wonen & slapen zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

47 klachten gemeld
2.1 /10
58 stemmen
58

Tijdslijn

Ik heb begin november een bed besteld. Leuke verkoper, leuke praatjes. Het zou 8 tot 12 weken duren. Meestal wel eerder zei die verkoper nog. Na 8 weken even opgebeld. Onbeschofte klantenservice medewerker en ik moest maar even wachten want... Lees meer

25 december heb ik aanbetaald voor een actie die toen gelde op de boxsprings. Mij werd toen verteld dat de boxsprings op voorraad waren omdat die groot ingekocht waren en in een magazijn stonden. De kast was nog de vraag... Lees meer

Kapotte frame boxspring

Klacht van op 05 januari 2018 over Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

Vorige week onze boxspring binnen een week geleverd gekregen. Super snel en nette bezorgers/monteurs. Na dat de goeie heren vertrokken, kwam ik meteen tot de ontdekking dat de bed frame aan de voeten zijde een enorme barst had. Ik meteen... Lees meer

Vandaag na ongeveer 13 weken ( als het niet langer is ) is eindelijk ons bed bezorgd. Over het bed ben ik tot nu toe heel tevreden en de service in de winkel is prima. Maar de manier nadat je... Lees meer

Slaapkamerset

Klacht van op 25 november 2017 over Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

Ik heb 2 weken geleden slaapkamerset gekocht bij Decor wonen het zou gisteren afgeleverd worden, ze kwamen wel langs maar met de verkeerde maar kast!!! Toen ik vroeg waarom ze niet de juiste maat mee hebben zeiden ze dat... Lees meer