Klachten over Decor wonen & slapen

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Decor wonen & slapen zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

32 klachten gemeld
1.2 /10
12 stemmen
12

Tijdslijn

Allereerst is decor wonen moelijk te bereiken telefonische kan je niemand spreken via de email krijg je weken later reactie Je wordt overal heen gestuurd ze nemen je klacht niet serieus komen met mooie praatjes die moet worden nagekomen en uiteindelijk... Lees meer

Ik heb een bank aanbetaald. bij Decor wonen. Toen ik deze annuleerde zou mijn geld terug gestort worden. Ik heb meerdere malen gebeld. Elke keer werd er gezegd dat mijn geld de volgende dag word over gemaakt. Dit duurt nu... Lees meer

Decor wonen in de Amsterdam Arena je denkt dat je mooie meubels koopt en dat deze winkel betrouwbaar is gezien deze locatie,echter heb ik spijt dat ik ooit met deze zeer onbeschofte verkopers, medewerkers(klantenservice) in zee ben gegaan. Ook vondt... Lees meer