Klachten over Decor wonen & slapen

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Decor wonen & slapen zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

51 klachten gemeld
1.5 /10
19 stemmen
19

Tijdslijn

De slechtste bedrijf ooit, koop niet bij dit onbetrouwbaar bedrijf. Begin juli hebben wij een bestelling gedaan van 3 bedden en een bank in het filiaal van Utrecht. In de winkel kregen wij van de medewerkers te horen dat het... Lees meer

Levering bed

Klacht van op 14 november 2019 over Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

Ik zal mijn email hieronder toevoegen wat ik naar hun al meerdere keren heb gestuurdLGeachte heer mevrouw,Met deze brief wil ik mijn teleurstelling laten weten over een bestelling en kijken naar mogelijke oplossingen.Op 12-10-2019 hebben we een bed besteld... Lees meer