Klachten over Decor wonen & slapen

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Decor wonen & slapen zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

25 klachten gemeld
2.0 /10
61 stemmen
61

Tijdslijn

Op 15 april 2018 heb ik bij Decor Wonen een complete slaapkamer en woonkamer besteld. Na 14 weken (en niet na 8 tot 12 weken zoals beloofd) krijg ik grotendeels van mijn bestelling binnen, maar ontbreken de handels van mijn... Lees meer

Wij hebben bij decor wonen een bed besteld. Onze oude bed hebben we al weg gedaan er werd ons namelijk verteld dat de leveringstijd max 12weken zal zijn. Wij zijn langs geweest de medewerker kon ons niet verder helpen en... Lees meer

Ik heb 24.08.2017 een boxspring, commode en een kist besteld. En heb op 16.12.2017 alleen mijn bed en kist ontvangen. Het hoofdbord van mijn bed loop bol op aan een kant en aan de andere kant loopt hij hol af via... Lees meer

Ik heb begin november een bed besteld. Leuke verkoper, leuke praatjes. Het zou 8 tot 12 weken duren. Meestal wel eerder zei die verkoper nog. Na 8 weken even opgebeld. Onbeschofte klantenservice medewerker en ik moest maar even wachten want... Lees meer

25 december heb ik aanbetaald voor een actie die toen gelde op de boxsprings. Mij werd toen verteld dat de boxsprings op voorraad waren omdat die groot ingekocht waren en in een magazijn stonden. De kast was nog de vraag... Lees meer