Klachten over Decor wonen & slapen

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Decor wonen & slapen zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

21 klachten gemeld
2.0 /10
62 stemmen
62

Tijdslijn

Geachte meneermevrouw, in december 2017 heb ik bij Decorwonen aan de Franciscusdreef in Utrecht, een bank aangeschaft. Op het eerste gezicht leek er niks mis te zijn met dit bedrijf, noch de bank. Er werden beloftes gemaakt zoals het geld terug... Lees meer

Op 15 april 2018 heb ik bij Decor Wonen een complete slaapkamer en woonkamer besteld. Na 14 weken (en niet na 8 tot 12 weken zoals beloofd) krijg ik grotendeels van mijn bestelling binnen, maar ontbreken de handels van mijn... Lees meer

Wij hebben bij decor wonen een bed besteld. Onze oude bed hebben we al weg gedaan er werd ons namelijk verteld dat de leveringstijd max 12weken zal zijn. Wij zijn langs geweest de medewerker kon ons niet verder helpen en... Lees meer

Ik heb 24.08.2017 een boxspring, commode en een kist besteld. En heb op 16.12.2017 alleen mijn bed en kist ontvangen. Het hoofdbord van mijn bed loop bol op aan een kant en aan de andere kant loopt hij hol af via... Lees meer