Klacht: Akkoord geven op storingskosten voordat monteur langskkmt

op 19 juli 2017 over Liander in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Stroomstoring in huis. Waarschijnlijk hoofdzekering eruit geklapt. Liander gebeld. Zij willen alleen langskomen als ik akkoord ga dat ik de kosten betaal voor het langskomen van de monteur. Zonder akkoord geen monteur en dus geen stroom! Ik wil geen akkoord geven omdat er niets speciaals in huis aan staat. Zelfs geen droger of waterkoker tegelijk waardoor eventueel kortsluiting had kunnen ontstaan. En dan sta je met je rug tegen de muur!!! Onacceptabel.

Gewenste Oplossing:

Excuses van liander en aanpassing van het beleid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Liander

Bericht van Liander

1 jaar geleden - Geachte mevrouw Van Wijk, Als de hoofdzekering er uit klapt, is dat altijd door overbelasting of kortsluiting veroorzaakt door de klant. Wij moeten de vraag stellen aan de telefoon of u met de eventuele kosten akkoord gaat. Onze monteur komt dan bij u langs om te kijken naar de storing. Is de storing een fout geweest van onze kant, zijn er natuurlijk geen kosten. Is de hoofdzekering er uit geklapt door overbelasting of een kortsluiting, zijn de kosten voor u. Liander Team Webcare Ian Ribbes

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Liander nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Liander in behandeling genomen

Liander

Heeft op 24 januari 2019 om 13:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

We hopen dat er inmiddels een oplossing is voor je klacht. Heb je nog vragen? Op www.liander.nl vind je antwoord op alle veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Op https://www.liander.nl/contact vind je de verschillende contactmogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Het Liander webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door P van Wijk