Klacht: ze willen alles van je afpakken

suzana op 06 juni 2024 over ABN AMRO in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil een klacht indienen over een recent servicegesprek met Florius, dat zou gaan over het omzetten van mijn woekerpolis naar een gewone hypotheek, maar dit werd niet besproken. Tijdens het gesprek werden irrelevante en persoonlijke vragen gesteld, zoals hoe ik aan geld kom en de status van mijn relatie. Dit heeft niets met mijn hypotheek te maken.

Daarnaast werd in de brief van Florius onterecht vermeld dat ik weigerde te antwoorden en dat ik vind dat ik zelf moet bepalen hoe ik ondersteund word. Ook werd gesuggereerd dat ik toestemming moet vragen om te trouwen, wat absurd is. Tot slot werd gesteld dat ik mij financieel benadeeld voel vanwege mijn afkomst en dat ik dingen niet begrijp, wat ik nooit heb gezegd.

ABN AMRO eist nu dat mijn zoon uit de flat vertrekt en dreigt met een incasso van €144.500 als ik niet verkoop. Dit ondanks dat ik al 20 jaar netjes de hypotheek betaal.

Ik voel mij onterecht behandeld en gediscrimineerd. Ik hoop dat hier snel verandering in komt.
IK STEL JULLIE AANSPRAKELIJK VOOR DAT IK NU PSYGIESCH PROBLEMEN HEB. IK STEL JULLIE OOK AANSPRAKELIJK ALS IEMAND HOE DAN OOK OF ZELFMOORD IS OF GEWONE DOOD DAN HEBBEN JULLIE DAT OP JULLIE GEWETEN

EN ONZE GELOOF ZECHT DAT OUDER VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR HUN KINDEREN HOE OUD ZE OOK ZIJN ZE MOETEN ALTIJD HUN HELPEN EN ONDERDAK GEVEN.

Gewenste Oplossing:

We willen dat ze ons als mensen behandelen en niet als grof vuil. Ze moeten stoppen met racistisch gedrag. Ze mogen niet zeggen dat we aan het eind van het jaar te horen krijgen of we een incasso krijgen of uit huis gezet worden. Een gezin met kinderen van 5 en 3 mag niet op straat belanden. Waarom? Omdat onze ouders ons onderdak hebben gegeven zodat we niet op straat staan, maar Florius wil ons blijkbaar gewoon uitzetten. Als ze konden, zouden ze ons waarschijnlijk ook het land uitzetten. Hun antwoorden zijn vol leugens. Ze zeggen dat ik niet wilde antwoorden, maar hoe vaak ik naar bed ga, hoeft niemand te weten. Willen ze ook een camera in mijn slaapkamer om te controleren of ik echt naar bed ga? Wat een onzin is dat.

IK STEL JULLIE AANSPRAKELIJK VOOR DAT IK NU PSYGIESCH PROBLEMEN HEB. IK STEL JULLIE OOK AANSPRAKELIJK ALS IEMAND HOE DAN OOK OF ZELFMOORD IS OF GEWONE DOOD DAN HEBBEN JULLIE DAT OP JULLIE GEWETEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar ABN AMRO over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Deze klacht is zojuist door ABN AMRO in behandeling genomen

ABN AMRO

Heeft op 06 juni 2024 om 16:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Suzana,

We zien dat u uw klacht 2 keer heeft geplaatst op deze website. Omdat miscommunicatie te voorkomen en ik op uw andere klacht heb gereageerd, sluiten we 1 van de 2 klachten.

Met vriendelijke groet,

Elvira
ABN AMRO Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - We hebben bericht ontvangen dat ABN AMRO een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door suzana