Klacht: Zwartrijders in de wc

op 20 juli 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Ik reis 3 keer in de week met de trein oo di, woe en do vanuit Arnhem met de trein richting Den Helder om 07.31. Iedere keer zie ik dat er mensen lang op de wc zitten en er vervolgens er bij de desbetreffende halter eruit gaan. Wij betalen ook netjes een kaartje of reizen via de ov. Ik ben in deze maand maar 1 x gecontroleerd. Misschien dat er conducteurs gaan “controleren”? Ik begrijp het niet dat dit nog gewoon kan.

Met vriendelijke groet,

Adele Awad

Gewenste Oplossing:

Als er geen vertaging is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 26 juli 2016 om 06:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Adele.