Klacht: Zogenaamd niet thuis

op 01 augustus 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist een mailtje ontvangen dat de bezorgen mij helaas niet thuis trof terwijl ik wel degelijk thuis was! Ik woon in een flat, er werd aangebeld, deed open maar niemand aan de deur geweest. (Nu maar afwachten of ze nog een aflevering doen of niet) De vorige keer hebben ze 1 keer geprobeerd te bezorgen (als ik hun moet geloven) en daarna zonder pardon naar een afhaalpunt gebracht. Geen 2e keer bezorgen, geen poging het bij de buren af te leveren. Zeer slecht bedrijf!

Gewenste Oplossing:

Opdoeken die handel! Zo ga je namelijk niet met mensen om die betaald hebben voor je diensten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daniellekersten