Klacht: zending verloren als verkoper

Elly254m op 19 september 2021 over Vinted.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb brand new Jordan 1 low spades verkocht en nu vinted zeg dat het pakket verloren is en bied dan 25 euro als terugbetaling. Deze schoenen kosten 160 euro! de koper werd volledig terugbetaald. Ik zou ook volledig moeten worden terugbetaald en zij kunnen hun transportbedrijf claimen als dit geen scam is.

Gewenste Oplossing:

volledige vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vinted.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vinted.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elly254m