Klacht: weigering pakket aanname

op 08 juli 2016 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Daar meneer geen tijd had weigerde deze het pakket aan te nemen en moest ik maar naar 10.00 uur terug komen .
Alsof de benzine niets kost.

Gewenste Oplossing:

Als DPD het pakket bij mij thuis ophaalt

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DPD over deze klacht.

Bericht van DPD

8 maanden geleden - Hoi Berry, Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat meneer je pakket heeft geweigerd. Mag ik vragen om welke meneer het gaat? Gaat het hier om een parcelshop van DPD waar je een pakket wilt afgeven? Wat is daar het adres van? Alvast bedankt voor de moeite, Gr. Mary

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Berry van de Wiel