Klacht: vlucht kwijt

op 30 augustus 2016 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben Fernando Ferreira da silva Tavares , ik lang naar 5 jaren jullie klant , ben ik teleurgesteld wat er gebeurt is met mij in Lissabon om 22 augustus op reis nr HV 6204 , 18.45 LIS/ EIN . Seat 21C KOOST 318 euro ik heb incheck gedan , maar ik vacht om verkeer de deur , ben ik de vlucht kwijt, ik gewest naar baal voor transavia een de medewerker heb gezegd dat ik moet anderen ticket kopen omdat de eerst ticket als kwijt, 419,50 euro van vlucht Lissabon/Amsterdam GYBQ4Q, HV 5954, 22 AUG , 22uur , SEAT 6D,
mijn Email. Fernandotavares30@hotmail.com
Ik teleurgesteld met deze situatie , liever mijn geld terug.
Vriendelijk groet Fernando ferreira da silva tavares

Gewenste Oplossing:

ik ben Fernando tavares ik ben klant voor transavia ik was altijd tevreden .
maar sinds nu ik ben niet zo blijf .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fernando Ferreira da silva tavares