Klacht: Vieze coupe en vies toilet

op 09 mei 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zaterdag ben ik vanaf Schiphol naar Assen gereisd. De coupe waarin ik zat was vies. De stoelen links van mij en in het rekje voor mijn stoel zaten bananenschillen, een afgekloven appel en lege bekertjes. Op station Amersfoort heb ik gebruik moeten maken van het toilet op het station. Nadat ik €0.50 had betaald trof ik een hele smerige toilet aan. Wc papier met faeces er, lag op de grond en nog wat andere hele papiertjes. Ik reis zelden met de trein en ben daar eerlijk gezegd heel blij om. Met vriendelijke groet, Frits Heeringa

Gewenste Oplossing:

Als coupe en toilet schoon zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 30 mei 2016 om 13:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Floortje99