Klacht: gecancelde vlucht

m op 14 augustus 2014 over turkish airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

13 augustus jl. Zouden mijn vader en stiefmoeder naar Kayseri vliegen met een tussenstop in Istanbul Sabiha Gokce. Enkele minuten voor het vliegtuig hoorde op te stijgen werd ik door mijn stiefmoeder gebeld dat het vliegtuig was gecanceld zonder verdere uitleg. Een uur later was er nog steeds niemand geweest om uitleg te geven over de stand van zaken. Ik woon niet dichtbij Schiphol dus ik heb gebeld naar Schiphol om uitleg te vragen, waar me werd mede gedeeld dat ik THY zelf moest bellen. Ik kreeg een nummer dat in Amsterdam was gestationeerd, waarmee ik een uur aan de lijn heb gehangen omdat ik constant in de wacht werd gezet en niemand mij iets verder kon vertellen. Ik kreeg alleen te horen dat de vlucht onvindbaar was en mijn vader maar zijn geld moest terug vragen. Dit vond ik ronduit belachelijk, want er ging nog een vlucht om 23.55 die volgens de dames aan de telefoon compleet volgeboekt zaten. Ik zou terug gebeld worden nadat er overlegd ging worden bij THY. Ondertussen zijn er 2 uren verstreken en hoorde ik nog steeds niks, tot ik een mail kreeg waarin stond dat ik omgeboekte tickets voor de vlucht van 23.55 moest bevestigen. Weer heb ik dat Amsterdam nummer gebeld van THY en de tickets voor dat vliegtuig bevestigd, waar ineens wel plek was voor de mensen van de gecancelde vlucht.
Mijn vader en stiefmoeder hebben ondertussen 9uur moeten wachten zonder enig uitleg of wat dan ook van iemand van THY. Toen ze eindelijk vanmorgen vroeg aankwamen in Kayseri waren ook hun koffers nog eens verdwenen.
Niemand heeft mij verteld ten eerste dat dat nummer die ik kreeg een doorschakeling naar Turkije was, waardoor ik 1.5 uur met een mobiel naar Turkije heb gebeld en ten tweede vind ik het ronduit beschamend hoe THY met zijn klanten omgaat en die niet te woord willen staan en zonde rpardon in de wacht flikkeren. Ik vind het ronduit belachelijk dat mijn vader en stiefmoeder 9uur op Schiphol hebben gewacht zonder dat iemand de moeite nam om er wat aan te doen.
Dit was de eerste en laatste keer dat ik bij THY heb geboekt, wat ik zeer jammer vind na alle goede verhalen dat ik had gehoord van familieleden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden en laat dit rusten als THY de moeite neemt dit op te lossen. Ik wil vergoeding voor mijn telefoonrekening waarmee ik 1.5 uur naar Turkije heb gebeld omdat ik me zorgen maakte over hoe het met de betaalde tickets moest en een vergoeding voor de uren dat mijn vader en stiefmoeder uren na de paspoortcontrole als het ware vast zaten en moesten wachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over turkish airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over turkish airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door