Klacht: Ticket niet onvangt wel betaald

op 01 juni 2021 over turkish airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 27 via Turkish airlines app een ticket gebookd en 437,04 euro betaald via ideal de flight van Amsterdam op 13- 07-2021 naar khartoum Soedan naar ik geen ticket gehad en de was overgeschreven van mijn bank rekening naar deze naar rekening van turkish airlines

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld treug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over turkish airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over turkish airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saddam