Klacht: Slecht ontvangst

op 24 december 2017 over Bose in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na de update van 23-12-2017 valt het geluid steeds weg. Ik lees dat dit al eerder gemeld is en dat er nog steeds geen reactie van Bose is gekomen. Klacht hierover loopt al langer. Jammer had bij aankoop gedacht dat ik een goed product had aangeschaft maar ga nu twijfelen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het doet waar het voor gekocht is. Lijkt me niet onredelijk toch????. Dus met de feestdagen gewoon kunnen luisteren naar de muziek uit de Bose soundbox. Dus doe u best om dit te herstellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bose

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bose nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ali Hoek