Klacht: Slecht eten en stoel kapot

op 03 mei 2017 over turkish airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De stoelen waren half kapot mijn scherm deed het niet bij de scherm naast mij was er geen geluid de geluid ding was helemaal kapot en de schermen waren te sloom ze werkten slecht . De eten was slecht we kregen te koude eten. Ik heb heel vaak met Turkisch Airlines gevlogen maar dit keer was het heel slecht

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat alles goed is de tv en eten goed is, en ik wil wat schadevergoeding of upgrade naar business

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over turkish airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over turkish airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mert A