Klachten over Shoppen Doe Je Zo

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Shoppen Doe Je Zo zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Shoppen Doe Je Zo in de categorie Websites - Korting, voordeeltjes en aanbiedingen

22 klachten gemeld
2.2 /10
21 stemmen
21

Tijdslijn

Ik heb blijkbaar ingetekend op choppé doe je zo. Ik heb nooit er iets van gehoord en nu plots krijg ik daar van een incasasibaurau telefoon dat ik 355€ moet betalen? Vraag mij af waar hun bewijs van geleverde... Lees meer

Sinds een week word ik telefonisch lastiggevallen door een zgn incassobureau. (Hun telefoonnummer: ‭31 20 491 77 03‬) Dat ik een openstaande schuld zou hebben. Een of ander jochie die me in de rede valt en agressief zijn verhaal deed. Vorig... Lees meer

Ik werd gebeld door een incassobureau, ivm een openstaande vordering, hoofdsom scheen gestorneerd te zijn. kon het op dat moment niet nakijken en heb betaald, anders zou het naar de deurwaarder gaan en een bedrag van 450 euro. later alsnog... Lees meer

Vandaag ben ik om 16.27 uur gebeld door Shoppen doe je zo. Ik moet per omgaande 156 euro overmaken i.v.m. een actie van augustus 2016. Bij mij is daar niets van bekend. Waarop de telefonist(e) mij succes wenste met mijn... Lees meer

werd gebeld dat ik 156 euro moest betalen, dit zonder incassokosten,omdatmen zei dat het incassobureau vergeten was dit bij me te melden. Tydens het gesprek lieten ze een opname horen dat ik accoord ging met de voorwaarden. Dit was slecht te horen. Heb... Lees meer

Werd afgelopen week gebeld door incassobureau Uit Haarlem Dat ik moet betalen 145 euro gevraagd van een jaar geleden Of ze gegeven kunnen sturen niks vernomen. Heb niks betaald en geen gebruik van gemaakt Waarom geen bericht van shoppen doe je... Lees meer

Ik word steeds gebeld Door een incassobureau uit Haarlem. Zij zeggen dat ik shoppen doe je zo 180 euro verschuldigd ben. Ik weet niet hoe ze daar bij komen. Een jaar geleden zou ik via de tel akkoord moeten zijn gegaan. Nooit eerder... Lees meer

opzeggen

Klacht van op 29 oktober 2017 over Shoppen Doe Je Zo in de categorie Websites - Korting, voordeeltjes en aanbiedingen

Bij telefoongesprek gezegd dat ik dit wil, gisteren een telefoontje gehad met het verzoek om geld over te maken, zeer agressief persoon, die gelijke dreigde met een deurwaarder, volgens hem had ik mij alleen afkunnen per e-mail. Lees meer