Klacht: Klantbescherming van PayPal stelt niets voor!

Fred1346847828 op 17 januari 2022 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind vorig jaar heb ik een 2-tal truien besteld, kennelijk in China. De geleverde truien werken echter sterk af van de foto’s op de Website, zo is lichtgrijs ineens antraciet. Ook zijn de truien van erg slechte kwaliteit. Ik heb dit aangekaart bij de Verkoper. Hij bood mij 2 oplossingen: 20% extra korting, of de truien terugsturen. Ik heb gekozen voor terugsturen. Binnen een dag kreeg ik 20% extra korting en reageerde de Verkoper niet meer op mijn e-mails.

Dit heb ik aanhangig gemaakt in het PayPal Activiteitencentrum. Ofschoon de kwestie simpel is (verkoper doet niet wat hij belooft), maakt PayPal er een hele heisa van. Ik moest foto’s opsturen bijv.). Dit heb ik onmiddellijk gedaan. Reactie van PayPal:

“We hebben deze transactie(s) gecontroleerd en weigeren uw claim(s). Deze beslissing is genomen omdat het geschil met onvoldoende informatie/documentatie ter ondersteuning van de claim is ingediend en we de vereiste informatie/documentatie waarom we hadden gevraagd, niet van u hebben ontvangen.”

Het gaat om:
Kwestienummer PP-D-136979116
Transactie 7DA59055W0336583V

Daarnaast is PayPal absoluut onbereikbaar!

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht dat PayPal de Klacht heropent en netje oplost!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fred1346847828