Klacht: Pakket voor de deur in het zicht

op 08 september 2018 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mijn pakket is vanochtend zonder toestemming met een inhoud van ruim €150 voor de deur geflikkerd in het zicht van alles en iedereen langs een doorgaande weg. Ik vind dit ronduit meer dan schandalig. Helaas is dit ook niet de eerste keer het geval geweest. Wat als dit door ene of gene mee genomen was. Ook al 2x gebeurt dat er het pakket daadwerkelijk weg was. Waar toen ook al een klacht van ingediend is. Dus je zou haast denken dat het niet meer voor gaat komen. Het is dat ik per toeval vandaag nog even naar huis moest. Anders had dit tot zondagavond voor de deur gestaan of weer mee genomen. Omdat dit al de zoveelste keer is word ik dat ondertussen wel een beetje beu.

Gewenste Oplossing:

Dat dit alleen gebeurt wanneer ik neerzettoestemming geef of bij mijn buren geleverd word. Dit vind ik nogmaals een enorme slechte service van DPD voor de zoveelste keer. Helaas heb ik niet het idee dat hier wat aan gedaan word. Het gaat een tijdje goed en dan is het weer. Dus ja heeft het zin om op te zetten wanneer ik tevreden ben..

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Manoukziggy