Klacht: onveilig rijgedrag chauffeur

op 20 juni 2016 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de chauffeur reed zonder pardon de stoep op met zijn enorme wagen. ik en mijn 2 honden lopen op de stoep, waarvan 1 hond een poot mist door een auto ongeluk ook nog. ik zie dat hij zijn raam open heeft staan en zeg luid tegen hem: kun je niet even wachten!! zie je mij en mijn invalide hondje niet???? waarop de chauffeur uitstapt en mij begint uit te schelden?!?! dit vind ik echt ongelovelijk! ten eerste rijd hij op de stoep en ten tweede gedraagt hij zich zeer onbeschoft en bezorgt het bedrijf DPD een hele slechte naam! en dit allemaal terwijl er normale parkeerhavens zijn zoals de foto laat zien.

Gewenste Oplossing:

de chauffeur moet op zijn gedrag worden aangesproken! dit is onveilig en asociaal gedrag. mochten er meer meldingen over diegene zijn lijkt het mij dat het niet een geschikte chauffeur is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DPD een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DPD

Heeft op 21 juni 2016 om 09:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door chauffeur onveilig rijgedrag