Klacht: Onterechte aanmelding abonnement Droibost

op 11 mei 2016 over CMTelecom in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:

Ik ben opgelicht en door een dienst geheten: Droidboost. Volgens een medewerker van T-Mobile heb ik me hiervoor zeer waarschijnlijk aangemeld door ergens op te klikken. Dit is onwaar. Ik heb mij nooit ergens voor aangemeld en hoe komt men aan mijn gegevens?

Gewenste Oplossing:

Ik wil de kosten die hiervoor gerekend worden 25 euro (5 euro per week ) retour! Dit soort praktijken moeten verboden worden. Excuses zijn hier ook zeker op zijn plaats.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CMTelecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door CMTelecom in behandeling genomen

CMTelecom

Heeft op 02 juni 2016 om 08:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

CM heeft contact opgenomen met de melder en de klacht is naar tevredenheid opgelost.

De betreffende klager had berichten ontvangen van een van de bedrijven die gebruik maakt van onze SMS techniek.

Ontvangt u betaalde SMSberichten , of worden u bedragen in rekening gebracht voor mobiele content diensten? Klacht.nl is niet de snelste weg om dit stop te zetten. U kunt op www.smsafmelden.nl en www.smsgedragscode.nl en www.payinfo.nl rechtstreeks in contact treden met het bedrijf dat u de berichten verstuurt.

Indien u uw GSM nummer wilt blokkeren voor alle Premium SMS diensten in Nederland, kunt u dit doen via www.smsafmelden.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat CMTelecom een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door geurtsbram