Klacht: Onterecht afschrijving van € 50 via Vodafone voor CM Telecom!

op 10 augustus 2016 over CMTelecom in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens mijn vakantie kwam ik er achter dat er bedragen buiten de bundel waren afgeschreven die me niets zeiden. Geïnformeerd bij Vodafone en die meldden me dat dit voor een dienst was van CM Telecom, een droidboost waarvan ik nooit gehoord heb, niet eens weet wat het is en waarvoor ik me zou aangemeld hebben. Niet dus!!! Onbegrijpelijk dat Vodafone dit soort praktijken faciliteert. Ik heb ze daar op gewezen en op de gedragscode die zij ook hebben ondertekend maar behalve dat ze deze zgn service stop hebben gezet, doen ze niets. Schandalig!

Gewenste Oplossing:

Terugstorting van de € 50 die onterecht is afgeschreven voor iets waar ik nooit toestemming heb gegeven!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CMTelecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door CMTelecom in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat CMTelecom een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CMTelecom

Heeft op 15 september 2016 om 12:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

CM heeft contact opgenomen met de melder en de klacht is naar tevredenheid opgelost.

De betreffende klager had berichten ontvangen van een van de bedrijven die gebruik maakt van onze SMS techniek.

Ontvangt u betaalde SMSberichten , of worden u bedragen in rekening gebracht voor mobiele content diensten? Klacht.nl is niet de snelste weg om dit stop te zetten. U kunt op www.smsafmelden.nl en www.smsgedragscode.nl en www.payinfo.nl rechtstreeks in contact treden met het bedrijf dat u de berichten verstuurt.

Indien u uw GSM nummer wilt blokkeren voor alle Premium SMS diensten in Nederland, kunt u dit doen via www.smsafmelden.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Monicaschwal