Klacht: Ongewenste telefoon

Jan Breugelmans op 23 november 2022 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enige dagen wordt ik gebeld door nummers 020 892 1824 uit navraag blijkt dit een reclameboodschap van Ziggo te zijn. Ik bel inmiddels 10x gebeld op nummers die oplopen 020 8921806 tot eerder genoemd genoemd nummer. Het vriendelijke verzoek hiermede te stoppen en mijn mobielnummer in uw gegevens te wissen.
Met vriendelijke groet, Jan Breugelmans
[email protected]

Gewenste Oplossing:

Stoppen met dit hinderlijk gedra.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan Breugelmans