Klacht: Ongewenste betaling

op 01 mei 2016 over CMTelecom in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wou een filmpje openen en er stond bij ‘klik hier’ dus ik klik op het filmpje en enkele seconden later krijg in een bericht van Mobistar dat ik 9 euo per week moet betalen voor de app. Dus ik ben naar de cm telecom app gegaan en heb de app onmiddellijk stopgezet. Maar ben ik nu ook zeker dat ik niet meer moet blijven betalen en moet ik die 9 euro betalen want er stond beregens aangegeven dat ik moet betalen om het filmpje te zien er stond enkel ‘klik hier’ en meer niet. Wat Kan ik hier aan doen? Alvast bedankt groetjes Hanne.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag hebben dat ik de rekening niet moet betalen omdat in niet Is dat het betalend was en omdat ik geen gebruik heb gemaakt van de app. Want ik heb het onmiddellijk stop gezet nadat ik had vernomen dat ik er voor moet betale.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CMTelecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door CMTelecom in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat CMTelecom een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CMTelecom

Heeft op 30 mei 2016 om 12:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

CM heeft contact opgenomen met de melder en de klacht is naar tevredenheid opgelost.

De betreffende klager had berichten ontvangen van een van de bedrijven die gebruik maakt van onze SMS techniek.

Ontvangt u betaalde SMSberichten , of worden u bedragen in rekening gebracht voor mobiele content diensten? Klacht.nl is niet de snelste weg om dit stop te zetten. U kunt op www.smsafmelden.nl en www.smsgedragscode.nl en www.payinfo.nl rechtstreeks in contact treden met het bedrijf dat u de berichten verstuurt.

Indien u uw GSM nummer wilt blokkeren voor alle Premium SMS diensten in Nederland, kunt u dit doen via www.smsafmelden.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Hanne.Box