Klacht: Ongewenste betaalde sms diensten. 4555, 3010, 5566

op 17 februari 2017 over CMTelecom in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedeavond

Ik checkte net de rekening van mijn zoon zijn abonnement. Tot mijn complete verbazing moet hij 99,05 extra betalen. Toen ik zijn verbruiksspecificatie ging bekijken kwam ik allemaal sms diensten tegen waar ik nog nooit van gehoort heb. Nadat ik op internet gezocht had kwam bij jullie uit, om er wat aan te doen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn zoons geld teruggestort hebben aangezien hij nog minderjarig is. Hij is 11 jaar en ik geen toestemming gegeven heb om van deze diensten gebruik te maken en al zeker niet van mijn rekening af te schrijven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CMTelecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CMTelecom nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door CMTelecom in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat CMTelecom een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CMTelecom

Heeft op 20 maart 2017 om 11:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

CM heeft contact opgenomen met de melder en de klacht is naar tevredenheid opgelost.
De betreffende klager had berichten ontvangen van een van de bedrijven die gebruik maakt van onze SMS techniek.
Ontvangt u betaalde SMSberichten , of worden u bedragen in rekening gebracht voor mobiele content diensten? Klacht.nl is niet de snelste weg om dit stop te zetten. U kunt op www.smsafmelden.nl en www.smsgedragscode.nl en www.payinfo.nl rechtstreeks in contact treden met het bedrijf dat u de berichten verstuurt.
Indien u uw GSM nummer wilt blokkeren voor alle Premium SMS diensten in Nederland, kunt u dit doen via www.smsafmelden.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Martijn van Wanrooij