Klacht: Ongevraagd geld rekenen via sms

op 20 maart 2017 over CMTelecom in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongevraagd krijg ik sms berichten van 5566-CMTelecom. Vorige maand al 30 euro. Belachelijk dat dit zomaar kan. Als provider, bv T-Mobile, moet je klanten hiervoor beschermen vind ik. En niet als je de klantenservice belt de mensen zich eerst door 20 menu’s sturen en dan een bandje afspelen waarin gezegd wordt dat ze niet kunnen helpen.

Gewenste Oplossing:

Als ik de 45 euro terug heb die mij dit heeft gekost

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CMTelecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door CMTelecom in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Delorme