Klacht: Niet goedgekeurde betalingen aan droidboost.

op 02 februari 2017 over CMTelecom in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds april 2016 wordt er maandelijks een bedrag via mijn Vodafone telefoonrekening doorgesluisd naar Cm Telecom aan droidboost. Totaal is dit bedrag ondertussen opgelopen tot €185,-. Ik heb nooit toestemming gegeven voor deze betaalde SMS dienst.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het volledige bedrag van €185,- is teruggestort naar mijn bankrekening en een schriftelijke uitleg ontvang hoe het kan dat er zonder (bewuste) toestemming geld via mijn telefoonrekening wordt afgeboekt. Ook zou ik graag willen weten hoe ik mij in de toekomst hier tegen kan beschermen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CMTelecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CMTelecom nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door CMTelecom in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat CMTelecom een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CMTelecom

Heeft op 28 februari 2017 om 11:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

CM heeft contact opgenomen met de melder en de klacht is naar tevredenheid opgelost.
De betreffende klager had berichten ontvangen van een van de bedrijven die gebruik maakt van onze SMS techniek.
Ontvangt u betaalde SMSberichten , of worden u bedragen in rekening gebracht voor mobiele content diensten? Klacht.nl is niet de snelste weg om dit stop te zetten. U kunt op www.smsafmelden.nl en www.smsgedragscode.nl en www.payinfo.nl rechtstreeks in contact treden met het bedrijf dat u de berichten verstuurt.
Indien u uw GSM nummer wilt blokkeren voor alle Premium SMS diensten in Nederland, kunt u dit doen via www.smsafmelden.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Bart805