Klachten over NLE

Heeft u een klacht over Nederlandse Energie Maatschappij? Wij vinden dat heel vervelend voor u en helpen graag! Deze energiemaatschappij streeft voor goedkope... Lees meer >

93% van alle klachten opgelost. Nog 2 klachten nodig voor een plaats in de categorie Energieleveranciers

93%
48 klachten gemeld
2 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
45 klachten opgelost
4.9 /10
20 stemmen
20

Tijdslijn

Slechte communicatie

Klacht van Cor1731 op 27 mei 2022 over NLE in de categorie Energieleveranciers

NLE gaat slecht met klanten om. Mijn moeder lid bij NLE is opgenomen in een verpleeghuis. Ik wilde haar energiecontract opzeggen en belde met NLE, vertelde mijn verzoek en dat werd genoteerd. Alleen de verbinding was zo slecht, na 3 x het... Lees meer

meterstanden doorgeven

Klacht van gurdjen op 22 mei 2022 over NLE in de categorie Energieleveranciers

hallo, ik krijg van NLE het verzoek meterstanden door te geven maar de link die ze meesturen werkt niet (503 Service Unavailable). Ik probeer via mijn NLE een nieuw wachtwoord op te vragen maar dat leidt tot hetzelfde resultaat. Heb... Lees meer

Dreiging afsluiting

Klacht van ManonMelati op 19 mei 2022 over NLE in de categorie Energieleveranciers

Goedendag, Ik betaal elke maand netjes en optijd mijn maandnota. Heb zelfs het termijnbedrag zèlf iets opgehoogd, zodat ik altijd goed zit. Nu krijg ik laatste maanden telkens een narekening van €2,42, dat zijn administratiekosten omdat geen automatische incasso wil bij... Lees meer

Telefoon nemen jullie niet op? en op mail en ingediende contactformulieren wordt niet gereageerd. wel incasso dreigingen terwijl op al die mail niet wordt gereageerd. wel 20x een mail gestuurd en proberen te bellen. Totale aanfluiting. Graag mijn mails beantwoorden en de jaarrekening... Lees meer

Juiste eindafrekening

Klacht van Saskia8320 op 21 maart 2022 over NLE in de categorie Energieleveranciers

NLE Energie wil mijn doorgegeven meterstanden niet serieus nemen. Het wijkt volgens hen teveel af. Ze gaven aan een controleur te sturen, maar dat gebeurd nog steeds niet. De afgelopen twee jaar hebben ze ook een schatting gemaakt die te hoog... Lees meer