Klachten over NLE

Heeft u een klacht over Nederlandse Energie Maatschappij? Wij vinden dat heel vervelend voor u en helpen graag! Deze energiemaatschappij streeft voor goedkope... Lees meer >

96% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 3 in Energieleveranciers

96%
80 klachten gemeld
0 openstaande klachten
3 klachten in behandeling
77 klachten opgelost
3.1 /10
44 stemmen
44

Tijdslijn

Zeer Agressieve benadering via telefoon

Klacht van op 08 oktober 2020 over NLE in de categorie Energieleveranciers

U bent gewaarschuwd!! Door een bijzonder agressieve en intimiderende jonge vrouw gebeld met vragen of ik mijn jaareindafrekening al zou hebben ontvangen van mijn huidige gas en licht leverancier. Mijn vraag: hoe komt u aan dit nummer? resulteerde in een... Lees meer

Op 18 juli via internet aangemeld voor energie leverantie. Op diezelfde dag kwam ik erachter dat mijn contract bij de huidige leverancier niet opzegbaar is en ik dus niet over kon stappen. Gebeld met de klantenservice van nle en deze... Lees meer