Klacht: Opzeggen van overeenkomst onmogelijk

M. van Lierop op 01 juni 2023 over MijnDomein.nl in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al jaren mijn overeenkomst op te zeggen bij mijndomein. Ik heb ooit een domeinnaam aangekocht die ik al jaren niet gebruik.
Hiervoor wordt ik steeds via de helpdesk naar een QA gestuurd waar niet duidelijk het proces van opzeggen vermeld staat. In 2021 nog eens gebrobeerd via mijn account alle stappen te volgen. Dit was een hele uitzoekklus. Daarbij heb ik per mail gevraagd om een bevestiging omdat het proces zo moeilijk is. Alles verloopt via een chatbot en rechtstreeks mailen in niet mogelijk. Nu ontvang ik weer op de deurmat een factuur met aanmaning van 114 euro voor een dienst die ik niet afneem. Ik probeer contact te zoeken met mijndomein maar ook nu is het niet mogelijk. In mijn account staat geen product actief. Ik heb alles nog eens doorlopen maar ik kan nergens contact leggen. Als ik via de chatbot bij een formulier terugbelverzoek kom krijg ik de melding dat tot ver augustus nog steeds geen tijd is om een online belafspraak te maken.

Gewenste Oplossing:

Opezeggen overeenkomst met bevestiging inclusief intrekken laatste factuur
Als dit niet lukt ga ik ook proberen de facturen van de afgelopen 3 jaar terug te vragen. Ik heb mailtjes van een paar jaar terug waar ik al uitleg dat ik mijn overeenkomst wil opzeggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MijnDomein.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MijnDomein.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MijnDomein.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door MijnDomein.nl in behandeling genomen

Bericht van MijnDomein.nl

3 maanden geleden - Beste Meirah, Je mail van 2021 betrof een andere domeinnaam op een ander account en hier hebben wij je in april 2021 uitleg gestuurd hoe je die op kon zeggen. Ik zie dat de domeinnaam in kwestie waarover je destijds gemaild hebt 4 maanden later voorzien is van een opzegging. De stappen hoe je op kunt zeggen waren dus al sinds 2021 bekend. Nu gaat het hier om een ander account en dus een andere domeinnaam en hebben we je dinsdag nog uitleg gestuurd met welk e-mailadres je in moet loggen en wat we nodig hebben mocht je geen toegang meer hebben tot dat adres. We zien je reactie daarover via je ticket graag tegemoet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat MijnDomein.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MijnDomein.nl

Heeft op 16 juni 2023 om 11:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door M. van Lierop